klikk for forsideklikk for kontakt sideTil båtgalleri
Daglig leder:
Kristian Djupevåg: Båtbygger,
konstruktør.
Teknisk leder:
Lars R Djupevåg: Ingeniør, mekaniker.
Produksjonsleder:
Øystein Djupevåg: Båtbygger, overflatebehandler og mekaniker.
Merkantil leder:
Kjersti Skjelvik: regnskap, kontoransvarlig.

 

Djupevåg Båtbyggeri
er en familie eid og drevet bedrift som holder til på Kaldestad i Norheimsund. Her disponerer vi ca 2000 kvm industrihaller med traverskraner og slipp med kapasitet på ca 90 tonn. Hallene er oppvarmet v.h.a. nyinstallert biobrensel anlegg. På denne måten får vi miljøvennlig oppvarming med utgangspunkt i avfall fra vår egen produksjon.

Selskapet ble etablert av Lars Djupevåg i 1947. Produksjonen besto de første årene av åpne klinkbygde båter til fiske og fritid. I takt med utviklingen er vi i stand til å bygge førsteklasses lystbåter i tre og komposittmaterialer i størrelse opp til 70 fot. Bedriftens hovedprodukt var i mer enn 20 år Colin Archer seilskøyter av høy kvalitet.I dag er vi landets største ”one off” byggeverft i tre og kompositt med mer enn 15 nybygg fra 27 – 60 fot de siste 5 årene. I tilegg har vi større reparasjons og restaureringsprosjekter for riksantikvaren, Norsk Sjøfarsmuseum og privatpersoner. Daglig leder er Kristian Djupevåg som har mer enn 40 års fartstid i bedriften og regnet som en av trebåtbransjens nestorer.
Vi er i dag en stab på ca 15 dyktige medarbeidere som alle har fagbrev eller er i lære for å få fagbrev. Vi har fagarbeidere innen trebåtbyggerfaget, tømrer, møbel/industrisnekker samt mekaniske fag. Vi har en dyktig kontormedarbeider som foruten vanlige sekretærtjenester også fører våre regnskaper.

Vi har også en medarbeider med ingeniørkompetanse som lager produksjonsunderlag og dokumentasjon på CAD samt beregninger og kalkulasjoner.